Webinar: De eerste stap naar waterstof 

Webinar De eerste stap naar waterstof - Teqnow - PKM

31 augustus 2022

Webinar: De eerste stap naar waterstof in je bedrijfsvoering als het elektriciteitsnet overbelast is

De ambitieuze klimaatdoelen voor 2030 en 2050 en de gestegen energieprijzen hebben veel ondernemers aan het denken gezet. Ze vragen zich af wat de alternatieven zijn voor hun diesel en gasgebruik. Elektrificeren is niet altijd mogelijk door de drukte op het elektriciteitsnet. En als je als ondernemer zelf zonne- of windenergie opwekt, kun je door congestie niet altijd leveren aan het netwerk. Waterstof en accu’s lijken dan een alternatief om energie op te slaan, maar bij het produceren van waterstof komt het een en ander kijken. Waar moet je beginnen om de eerste stap naar waterstof te zetten?

Omdat er veel gebeurt op dit gebied, organiseert
Teqnow , in samenwerking met Paul Hartgers van PKM, dit webinar om je bij bij te praten over de meest recente ontwikkelingen. We geven aan waar je mee te maken kunt krijgen bij decentrale opwekking en geven we tips hoe je het aan kunt pakken. We gaan daarbij in op de engineering van de installatie, vergunningen, veiligheid en financiering. We kijken naar voorbeelden in de praktijk en in sectoren waar dezelfde vragen spelen.

Het programma

Opslag en productie van waterstof, waar moet je beginnen?

5 oktober 2022 10:00 - 11:30 uur

  • Inloggen op het webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10. 00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.
    Geschatte duur: Tussen 1 en 1,5 uur
  • Benodigdheden: Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als je beschikt over een computer met internet verbinding.
  • Interactie: Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.
  • Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. U dient zich eerst als Teqnow deelnemer te registreren via onderstaande knop. Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

Theo van Os

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.