ERP Webinar (ZH) 

ERP webinar

Hoe kan ERP software uw bedrijfsvoering optimaal ondersteunen?

Wegens grote belangstelling komt er een 4de Masterclass, zie het programma.

ERP is software om uw bedrijfsvoering en productie te automatiseren en te digitaliseren. Met maar een doel: de efficiency en effectiviteit vergroten.
Bent u van plan om een ERP systeem aan te schaffen, of is het huidige systeem aan vernieuwing toe, schrijft u zich dan in voor onze gratis webinars over alle ins en outs van een ERP systeem. Metaalunie organiseert deze webinars in samenwerking met SMITZH en het hightec platform West-NL.

4 webinars over hoe ERP software uw bedrijfsvoering optimaal kan ondersteunen

ERP, oftewel ‘Enterprise Resource Planning’, is software waarmee u de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportages, productie en HR-activiteiten van uw bedrijf beheert. Met ERP automatiseert en digitaliseert u uw bedrijfsvoering en productie, waardoor de efficiency en effectiviteit wordt vergroot. Hiermee krijgt u meer inzicht in de organisatie, biedt het u sturing van de bedrijfsvoering en draagt het bij aan het versterken van uw concurrentiepositie en bedrijfsgroei.

Het klinkt allemaal prachtig en voor veel mkb metaalbedrijven is een ERP systeem het ei van Columbus, voor andere misschien nog een brug te ver, voor sommige bedrijven een teleurstellende ervaring. We hebben ze allemaal al voorbij zien komen.

Reden genoeg om alles eens goed op een rijtje te zetten. In drie speciale webinars, georganiseerd door Metaalunie, SMITZH en het Hightec Platform West-NL, laten wij u kennis maken met alle ins en outs van het systeem. Zodat u straks het optimale uit uw ERP systeem kunt halen.

Bedoeld voor eigenaren, directies en/of functionarissen die bevoegd zijn om beslissingen te nemen over automatiseringsvraagstukken. Deelname is gratis.

Het programma

16 september - ERP Masterclass - Grip op de zaak met behulp van rapportages

Je hebt een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem geïmplementeerd, maar ben je nu volledig in control over je fabriek en organisatie?

Is jouw bedrijf er aan toe om opgeslagen informatie in het ERP-systeem efficiënter en goedkoper te laten werken? Daarbij rapportages samenstellen die aansluiten aan de specifieke informatiebehoefte van de werknemer?

Neem op 16 september deel aan de ERP masterclass: grip op de zaak m.b.v. rapportages!

17 juni - Webinar 3: ERP - welk pakket kies ik?

In de laatste webinar kijken we naar enkele voorbeelden en leveranciers van pakketten. Er zijn heel veel aanbieders op de markt, in verschillende prijscategorieën, met verschillende achtergronden, van verschillende grootte en met verschillende visies op ERP. Centraal staat in dit webinar de vraag: Waarom deze leverancier van specifiek dit ERP pakket?

Bekijk hier onder de webinar van 17 juni

20 mei - Webinar 2: ERP - wat kan het?

Tijdens dit webinar bekijken we wat de toegevoegde waarde is van zo’n systeem voor uw organisatie en waarom het de investering meer dan waard is. Centraal staat de vraag: nu heb ik een ERP-pakket, maar wat kan ik er verder eigenlijk mee?

Bekijk hier onder de webinar van 20 mei

15 april - Webinar 1: ERP - wat is het?

We starten het eerste webinar met definiëren wat ERP inhoudten waarom het verstandig is software te gebruiken die je bedrijfsbehoeften kan volgen. Centraal staat de vraag: hoe start je een ERP project en hoe implementeer je dit vervolgens.

Bekijk hier onder de webinar van 15 april


Het volledige programma is te lezen op de website van SMITZH. Hier kunt u zich dan ook 

ERP Webinar data

Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

Erik Bok

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.