Franssen Groep viert 50-jarig jubileum 

Miranda en Remon Franssen - Franssen Groep

Franssen Groep viert 50-jarig jubileum

Toen René Franssen in 1971 besloot ‘voor zichzelf te beginnen’, stond de kwaliteit van producten, dienstverlening en service al voorop. Nu, precies 50 jaar later, is dit onder leiding van zijn zoon Remon Franssen, nog steeds de koers die zij onverminderd aanhouden.

foto: Oprichter René Franssen in de beginjaren

Al sinds 1971 is de Franssen Groep onlosmakelijk verbonden met isolatiewerkzaamheden. De Franssen Groep is gevestigd in Boven Leeuwen en wereldwijd actief met het isoleren van schepen, fabrieken, motoren en het isoleren en brandveilig maken van leidingen, kanalen en filtersystemen. Ook levert Franssen isolatiematrassen en geluidsomkastingen.

Een aparte tak binnen de groep is de steigerbouw. Veel opdrachtgevers maken gebruik van hun turn-key totaalpakket waarin advies en projectbegeleiding, demontage of steigerbouw of de tracing van leidingen en het aanbrengen van isolatie is opgenomen.

Trots
Dit jaar viert de Franssen Groep hun 50-jarig jubileum. Remon Franssen is daar geweldig trots op: “50 jaar is een lange periode met veel herinneringen. Terugkijkend zijn we vooral dankbaar voor het vertrouwen van onze relaties. Maar ook bedanken we alle medewerkers, die zich elke dag inzetten voor ons bedrijf of zich in het verleden ingezet hebben. Zij vormen een belangrijke hoeksteen van het succes van ons bedrijf en hopen dat we met onze medewerkers en relaties nog veel mooie herinneringen kunnen maken en mijlpalen kunnen toevoegen.” 

Franssen Groep - teambuiling 50-jarig jubileum

Feestelijke teambuilding
Het jubileumjaar is ondanks de Coronacrisis niet onopgemerkt voorbijgegaan. 18 September jl. hebben alle medewerkers kennis kunnen maken met off-road rijden (4x4 trial) en rib boot varen tijdens een geweldige teambuildingssessie op de locatie Kerkdriel.

PKM feliciteert de Franssen Groep van harte met hun jubileum en proosten op een mooie toekomst!

foto links: 4x4 proeven tijdens de teambuilding

Het nieuwe pand aan de Waterstraat 6 in Boven Leeuwen

Thermische isolatie motoren (armaflex)

Koude isolatie

Steigerbouw Station Utrecht

Franssen Groep
Waterstraat 6
6657 CP Boven-Leeuwen
+31 (0)487 510716
isolatiebedrijf@franssen.nl
https://www.franssen-groep.nl/


Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

Theo van Os

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.