Ielse Lohuis nieuwe directeur PKM 

Ielse Lohuis - nieuwe directeur PKM

Ielse Lohuis nieuwe directeur PKM

Ielse Lohuis is per 1 maart 2022 de nieuwe directeur van PKM. Ielse werkt al sinds 2008 als adviseur bij PKM en zal haar taken als adviseur en directeur gaan combineren. Ielse volgt interim-directeur Peter de Wever op.

“PKM is een uniek en op het MKB Metaal gefocust adviesbureau met een zeer deskundig en toegewijd team. Al sinds 1953 heeft PKM zich sterk gemaakt voor de metaal en technische sector door het verbeteren van de bedrijfsvoering van een groot aantal bedrijven. Dankzij onze technisch bedrijfskundige achtergrond en ons specialisme in de metaal kennen wij als geen ander de sector en weten wat er speelt. Ik vind het een eer om samen met het team aan de slag te gaan met alle uitdagingen die deze tijd en de toekomst in onze sector met zich meebrengt en de volgende fase van PKM te mogen begeleiden.”

Met een ruime ervaring als organisatie adviseur in de procesindustrie, aannemerij en maakindustrie, is Ielse zeker geen onbekende in het veld. Daarnaast is zij eerder directeur geweest van adviesbureau en opleidingsinstituut ELVE en IBEX.

“Ondernemers ondersteunen wij met advies, begeleiding en training. Wij zijn goed thuis in de toepassing van relevante markteisen, Europese regelgeving, wettelijke normen en managementsystemen. Net als HRM en financieel management, uitdagingen waar ondernemingen mee te maken kunnen krijgen. Bijvoorbeeld bij groeipotentie, het uitzetten van een nieuwe koers, bij nieuwe eisen waaraan moet worden voldaan, of bij het passend maken van de organisatie en processen aan nieuwe verwachtingen. Met behulp van praktische tools èn een sterk team van professionele adviseurs, kunnen wij snel schakelen en snel resultaat leveren!"

Behalve de dagelijkse leiding zet Ielse zich ook commercieel in namens PKM. Ter ondersteuning van het team, zodat de adviseurs zoveel mogelijk inzetbaar zijn voor vragen uit de bedrijven.


Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

Theo van Os

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.