Marketing en Verkoop uitgebreid met Internet expertise 

PKM-Team-Marketing en Verkoop

18 oktober 2022

Marketing en Verkoop uitgebreid met Internet expertise

Naast advies en training op het gebied van marketing en verkoop is het kennisgebied uitgebreid met internetstrategie en online communicatie advies.

Het team Marketing en Verkoop bestaat per 1 september 2022 uit Aukje van den Beuken en Tom Zoethout. Aukje: “Wij hebben marketing en positionering een extra dimensie gegeven door online expertise in huis te halen voor onze deelnemers. Hierdoor kunnen de marketing- en verkoopplannen direct vertaald worden naar een praktische internetstrategie. Tom heeft hierin al meer dan 15 jaar ervaring en is een waardevolle aanwinst voor PKM!”

Nieuwe adviesdiensten

Met de komst van internet expertise, kunnen we als PKM een aantal nieuwe adviesdiensten aanbieden:

Internetstrategie en website audit:

Hoe vertaal je bedrijfsdoelstellingen naar online doelstellingen? Wie wil je bereiken? Wie zijn je concurrenten en hoe sterk zijn ze en hoe zit de website structuur in elkaar? U krijgt een advies op maat.
De website audit is een technisch onderzoek naar de kwaliteit van de website, de vindbaarheid in Google, het bezoek van pagina's op de website, kortom een advies op verbeteringen van de website.

Kijk hier voor meer informatie

Website Impact Monitor:

Een praktische Quick scan naar wat de reputatie van de website is naar criteria van Google en een onderzoek naar enkele relevante zoektermen en de concurrentie. Een gericht inhoudelijk verbeteradvies!

Is uw positionering online een belangrijk onderwerp of wilt u gewoonweg meer contact, leads of klanten via uw website? Maak dan kennis met dit nieuwe vakgebied middels de Website Impact Monitor. PKM biedt u deze kosteloos aan. Klik hier voor meer informatie.

Kijk hier voor meer informatie


Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

Theo van Os

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.