Persoonlijke Trainingstoelage OOM 

Oom-PTT regeling 2022

Nieuws over de Persoonlijke Trainingstoelage

De sociale partners in de metaalbewerking hebben een akkoord bereikt over een nieuwe cao. Dit betekent dat OOM de dienstverlening op korte termijn weer kan hervatten. Deelnemers van het OOM krijgen hierover bericht en wij zullen u via onze nieuwsbrief en LinkedIn-kanaal ook op de hoogte houden.

De verwachting is dat het nieuwe akkoord opnieuw ruimte geeft voor de uitvoering van de Persoonlijke Trainingstoelage (de PTTT-regeling). Al onze trainingen uit het PKM Trainingsprogramma zijn opgenomen in de OOM-Catalogus. Meer informatie: www.oom.nl


Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

PKM Auteur

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.