Over PKM

Al sinds 1953 heeft PKM zich sterk gemaakt voor de metaal en technische sector door het verbeteren van de bedrijfsvoering en het bereiken van resultaten in de metaalsector. Dankzij onze sterke band met de Koninklijke Metaalunie kennen wij als geen ander de sector en weten wat er speelt.

Wij ondersteunen ondernemers met advies, begeleiding en training, waarmee wij in de afgelopen decennia talloze bedrijven hebben geholpen. Met onze kennis van de relevante markteisen, Europese regelgeving, wettelijke normen, personeelsmanagement, financieel management, praktische tools èn een sterk team van professionele adviseurs, kunnen wij snel schakelen en snel resultaat leveren!

Uniek is ons PKM Deelnemerschap, een formule op maat gemaakt en belangrijke voordelen biedt. Bijvoorbeeld een vaste relatiebeheerder, een maatwerk dienstenpakket en een groot intern- en extern netwerk van honderden bedrijven in de maakindustrie en toelevering.

Blijf ons volgen via onze E-brief of op LinkedIn en schroom niet om contact op te nemen. Juist nu!

Ons team zit klaar. Kijk hier voor de contactgegevens.

Wij willen effectief zijn door op maat geleverde oplossingen, oftewel ‘Maatwerk is ONZE standaard".

Over PKM Advies Metaal Hier kan nu wat anders staan

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.