PKM webinar CE goed uitgelegd 

CE webinar 2024

19 oktober 2023

'CE goed uitgelegd' Volg ons webinar

"Hoe zit het nu precies met CE?" "Ik ben er niet gerust op dat mijn producten aan CE voldoen." "Hoeveel geld ben ik wel niet kwijt aan CE?" Vragen die PKM adviseurs Werner Verboom en Paul Hartgers vaak te horen krijgen tijdens gesprekken met ondernemers. Niet alleen de onzekerheid speelt een rol, maar ook de hoge kosten om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Terwijl het in de praktijk gewoon goed te doen is.

En dat willen we als PKM ook uitdragen naar u. Daarom organiseren we op dinsdagochtend 23 januari a.s. een webinar waarin we in korte tijd de belangrijkste vragen rondom CE beantwoorden. In het webinar gaan onze adviseurs in op de achtergrond van CE markering en op de belangrijkste richtlijn voor metaalbedrijven, de machinerichtlijn. Maar ook de richtlijnen voor explosieveiligheid en drukapparatuur komen aan de orde.

Tijdens het webinar bespreken de PKM adviseurs CE markering, het verschil tussen richtlijnen en normen en gaan ze in op de werking van de machinerichtlijn. Ook worden de belangrijkste misvattingen rondom CE uitgelegd. Verder is er alle tijd om vragen van de deelnemers te beantwoorden. Beide adviseurs zijn daarvoor live aanwezig. Later kunnen alle deelnemers per e-mail een overzicht van de gestelde vragen en antwoorden verkrijgen.

Europese Richtlijnen (CE) zijn wettelijke eisen waaraan alle producten die op de Europese markt worden gebracht, moeten voldoen. Het is daarom altijd van belang te weten onder welke richtlijnen uw product valt en hoe uw product aan deze wettelijke eisen moet voldoen.

Schrijf daarom nu in voor dit geheel kosteloze, maar zeer waardevolle webinar! Het kost U slechts een half uur om alles te weten te komen over CE markering wat u nooit durfde of kon vragen.


Aanmelding PKM webinar 'CE goed uitgelegd'

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Beschrijf zo kort en bondig mogelijk uw vraagNeem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

PKM Auteur

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.