Prijsvraag – Vooraankondiging uitslag 

Oude machine

Wie heeft de mooiste, meest nostalgische machine?

Deze week buigt de deskundige jury, bestaande uit Ronald Koot, CEO Boers & Co, Bert Faessen, Manager TeqNow en ir. Clarette Bonebakker van Rotterdam University of Applied Sciences, over de inzendingen voor onze prijsvraag ‘Wie heeft de mooiste, meest nostalgische machine?’

Een lastige opgave zo is al gebleken, want niet alleen het aantal, ook de diversiteit en de vaak prachtige, nostalgische verhalen ‘áchter’ de machine, maken een keuze er niet gemakkelijker op!

De jury zal uit alle inzendingen de mooiste foto kiezen. Daarbij wordt mede gelet op originaliteit, leeftijd en de staat van de machine.

De winnaar maken wij op maandag 31 mei a.s. bekend en zullen wij persoonlijk op de hoogte brengen. Naast een eervolle vermelding op de websites van PKM en Koninklijke Metaalunie én de mogelijkheid om zich in het maandblad Metaal & techniek te presenteren met de machine, ontvangt de winnaar ook twee PKM adviesdagen, ter waarde van € 2.600,00!

Hieronder de geselecteerde kanshebbers uit de inzendingen van onze prijsvraag!

De winnaar wordt op maandag 31 mei 2021 bekend gemaakt.

Weldpoint
Assman
PSmit
Oversluizen
Aarts
PKM logo
Schell
Marine Repair
Smederij Meerkerk
DeVries
Goldsteen
Hilco

Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

Kathelijne Merks

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.