Raad van Toezicht

Ronald Koot

Ronald Koot – CEO Boers & Co Precision Solutions Group

Denkt en houdt van technologie in de breedste zin van het woord, sinds zijn jonge jaren. Heeft de passie om het allemaal ‘net’ even beter te doen en vindt het een uitdaging om samen met anderen te werken aan de beste oplossingen.

Is naast de mechanische techniek in het bijzonder bezig met de aansturing van alle processen die daarmee samenhangen. Daarbij doen zaken met ICT en ‘praktische’ functionaliteit met of zonder stekker, zijn hart sneller kloppen. Is in de weekenden aan de zijlijn van het voetbal-, hockey- en tennisveld te vinden waar zijn kinderen een balletje trappen of slaan. Houdt van gezelligheid en plezier, al dan niet in combinatie met lekker eten en drinken.

Is vanuit zijn Passie voor Precisie in de techniek werkzaam. Naast dat hij in het dagelijks leven als CEO van Boers & Co Precision Solutions Group fulltime met techniek en besturen bezig is, ook betrokken bij meerdere verenigingen om zijn drive en betrokkenheid, om het met elkaar beter te doen, vorm te geven. Sinds 2015 als lid Raad van Toezicht bij PKM.

Boers & Co QR-code

Fokkerstraat 495
3125 BD Schiedam
Tel +31 (0) 88 2425 200
Email [email protected]

Boers & Co

Postbus 132
3100 AC Schiedam
Web www.boers.nl

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.