Raad van Toezicht

Jos Kleiboer - Directeur beleid Koninklijke Metaalunie

Koninklijke Metaalunie, met bijna 15.000 leden bijna 120 jaar diep geworteld in de mkb-maakindustrie, en PKM hebben zeer lange tijd een warme band. Sinds de oprichting in 1953 maakt PKM zich, net als Metaalunie dat doet, sterk voor de metaal- en technische sector.

Jos Kleiboer

"Als directeur beleid van Metaalunie denk ik graag mee over de uitdagingen die bedrijven in het ondernemen tegenkomen. Metaalunie ondersteunt haar leden heel breed, maar daar waar diepte of heel specifieke ondersteuning wordt gevraagd, biedt PKM uitkomst en voorziet het in dienstverlening op maat. Persoonlijk vind ik het gebruikmaken van passende ondersteuning op het goede moment, een kwaliteit die je sneller verder brengt, dan voortdurend zelf het wiel uit te vinden. Dat geldt zakelijk, maar ook privé."

"Sinds 2012 denk ik persoonlijk mee over de kansen voor PKM om ondernemers te ondersteunen in zaken waar ze zelf niet aan toekomen of waar specifieke kennis noodzakelijk is. Weten hoe de metaalsector werkt en waar een mkb-ondernemer tegenaan loopt, is naast de inhoudelijke kennis daarbij een onderscheidend criterium. Als lid van de Raad van Toezicht draag daar nu ook een steentje aan bij."

Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Tel +31 (0) 30 6053344
Email info@metaalunie.nl

Koninklijke Metaalunie

Postbus2600
3430 GA Nieuwegein
Web metaalunie.nl

Ronald Koot

Ronald Koot – CEO Boers & Co Precision Solutions Group

Denkt en houdt van technologie in de breedste zin van het woord, sinds zijn jonge jaren. Heeft de passie om het allemaal ‘net’ even beter te doen en vindt het een uitdaging om samen met anderen te werken aan de beste oplossingen.

Is naast de mechanische techniek in het bijzonder bezig met de aansturing van alle processen die daarmee samenhangen. Daarbij doen zaken met ICT en ‘praktische’ functionaliteit met of zonder stekker, zijn hart sneller kloppen. Is in de weekenden aan de zijlijn van het voetbal-, hockey- en tennisveld te vinden waar zijn kinderen een balletje trappen of slaan. Houdt van gezelligheid en plezier, al dan niet in combinatie met lekker eten en drinken.

Is vanuit zijn Passie voor Precisie in de techniek werkzaam. Naast dat hij in het dagelijks leven als CEO van Boers & Co Precision Solutions Group fulltime met techniek en besturen bezig is, ook betrokken bij meerdere verenigingen om zijn drive en betrokkenheid, om het met elkaar beter te doen, vorm te geven. Sinds 2015 als lid Raad van Toezicht bij PKM.

Boers & Co QR-code

Fokkerstraat 495
3125 BD Schiedam
Tel +31 (0) 88 2425 200
Email info@boers.nl

Boers & Co

Postbus 132
3100 AC Schiedam
Web www.boers.nl

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.