Datum van de training:
08/10/2024
Categorie: Marketing en verkoop
Categorie: Marketing en verkoop

Alle aandacht voor uw belangrijkste inkomstenbron: trouwe klanten

In tijden van crisis kijken bedrijven gespannen naar de verkoop; er móeten meer nieuwe klanten binnengehaald worden. Maar het kost veel minder inspanning om de eigen klantenkring te behouden en uit te diepen. Daarom is het belangrijk te weten wie uw belangrijkste klanten zijn en of u de juiste aandacht aan de juiste klant besteedt. Denk hierbij ook aan risicospreiding. Wat gebeurt er als uw grootste klant ineens wegvalt?
Het bouwen aan trouwe klanten vergt niet alleen inzicht in klanten, om het meest uit de relatie te halen, maar alle activiteiten dienen er ook op gericht te zijn om klanten te behouden. Het is belangrijk om je verkoopproces af te stemmen op de belangrijkste doelgroepen en klantgericht te werken.

Leerdoelen

In deze training van één dag leert u op welke manier u de loyaliteit van klanten kunt vergroten en welke tools en methoden u hierbij kunt inzetten.

Bestemd voor

Ondernemers, sales managers, vertegenwoordigers en verkoopmedewerkers buitendienst, marketingmedewerkers, kortom iedereen die rechtstreeks contact onderhoudt met (potentiële) klanten.

Algemene inhoud

  • Het verkoopproces
  • Klantinzicht algemeen
  • CRM als strategie
  • Het accountplan
  • Klantbinding binnen de klantreis
  • Omgaan met klachten
  • Klanttevredenheid, meer dan een cijfer

Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.

In-company

De hier genoemde training kan ook in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen in-company training:
Bouwen aan trouwe klanten

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.