Datum van de training:
In overleg
Categorie: Personeels management
Categorie: Personeels management

Begrijpen en begrepen worden met betere communicatie en gedrag

Leidinggevenden noemen slechte communicatie en lastig gedrag vaak als oorzaak van problemen in een organisatie. Met deze cursus verbetert u uw vaardigheden.

We werken allemaal samen met andere mensen. Dat betekent onderling communiceren op alle mogelijke manieren, formele gesprekken voeren en omgaan met eigen en ander gedrag. Wanneer we een aanvraag of opdracht krijgen van een klant of als we een medewerker werk opdragen, dan hebben we te maken met communicatie en gedrag. Als leidinggevende is ons doel in weinig tijd de juiste dingen goed doen.

Effectieve communicatie is van groot belang, zodat we goed begrijpen wat de opdracht inhoudt en welke kwaliteit gevraagd wordt. Met efficiënte communicatie bereiken we dat begrip in minder tijd. Mensen vertonen allemaal ander gedrag. Hoe ga ik daar mee om? Waar sta ik zelf? Wat vind ik lastig in het gedrag van anderen en wat kan ik er aan doen? In deze cursus geven wij antwoord op deze vragen.

Leerdoelen

In deze training leert u wat er allemaal bij verbale en non-verbale communicatie komt kijken en oefenen we met verschillende gesprekstechnieken. U leert feedback geven op gedrag, gedrag methodisch indelen en herkennen én dat bepaalt gedrag ander gedrag uitlokt. U leert mensen te motiveren en om te gaan met lastige mensen.

Bestemd voor

Leidinggevenden en medewerkers.

Algemene inhoud

  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Gesprekstechnieken
  • Feedback geven
  • Roos van Leary
  • DISC
  • Motivatie
  • Omgaan met lastige medewerkers

Persoonlijke Trainings Toelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.

In-company

De hier genoemde training kan in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen in-company training:
Communicatie en gedrag

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.