Datum van de training:
In overleg
Categorie: Personeels management
Categorie: Personeels management

Waarom functionerings- en beoordelingsgesprekken?

U leert op de training functionerings- en beoordelingsgesprekken hoe u op een plezierige manier afspraken maakt, zodat de medewerker zich optimaal ontwikkelt.

We behandelen de modellen voor functionerings- en beoordelingsgesprekken, voorzien u van tips & trucs en doen enkele praktische oefeningen. U ontdekt hoe u een gesprek kunt verdiepen, waardoor ieder gesprek een ontdekkingsreis wordt. U leert de wensen, ambities, en de beweegredenen van uw medewerkers kennen. Daarmee kunt u samen de toekomst uitstippelen en afspraken maken. U bereikt daarmee dat medewerkers een aantoonbare bijdrage leveren aan uw onderneming of afdeling en gemotiveerd blijven. U verbetert de relatie met uw medewerker en bouwt zo aan een gezamenlijke toekomst. Deze populaire training mochten we in de afgelopen jaren al ongeveer 150 maal verzorgen en we hebben daarmee een kleine 1500 deelnemers getraind.

Leerdoelen

U bent na deze cursus in staat om de verschillende gesprekken te onderscheiden en te definiëren. U vult uw kennis aan, zodat u in staat bent een systematiek rond dit thema te ontwikkelen. U leert hoe u een gesprek moet voeren met als doel veel informatie te vergaren. U leert hoe u feedback moet geven op een manier dat medewerkers hun gedrag effectief en zonder weerstand aanpassen. U zult medewerkers objectiever beoordelen u kent de structuur van de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Bestemd voor

Leidinggevenden.

Algemene inhoud

  • Visie, missie, ondernemingsdoelen en de zin van functionerings- en beoordelingsgesprekken.
  • Verschillen functionerings- en beoordelingsgesprekken, jaarcyclus.
  • Gesprekstechniek.
  • Feedback geven en ontvangen.
  • Beoordelen.
  • Praktische oefeningen.

In-company

De hier genoemde training kan ook in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen training:
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Klik op de knop om de training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.