Datum van de training:
In overleg
Categorie: Personeels management
Categorie: Personeels management

Waarom functionerings- en beoordelingsgesprekken?

U leert op de training functionerings- en beoordelingsgesprekken hoe u op een plezierige manier afspraken maakt, zodat de medewerker zich optimaal ontwikkelt.

We behandelen de modellen voor functionerings- en beoordelingsgesprekken, voorzien u van tips & trucs en doen enkele praktische oefeningen. U ontdekt hoe u een gesprek kunt verdiepen, waardoor ieder gesprek een ontdekkingsreis wordt. En leert de wensen, ambities en de beweegredenen van uw medewerkers kennen. Daarmee kunt u samen de toekomst uitstippelen en afspraken maken. Zo bereikt u dat medewerkers een aantoonbare bijdrage leveren aan uw onderneming of afdeling en gemotiveerd blijven. Dat verbetert de relatie met uw medewerker en bouwt u zo aan een gezamenlijke toekomst. Deze populaire training hebben wij in de afgelopen jaren al ongeveer 150 maal verzorgd en een kleine 1500 deelnemers getraind.

Leerdoelen

Na deze cursus bent u in staat om de verschillende gesprekken te onderscheiden en te definiëren. U vult uw kennis aan, zodat u in staat bent een systematiek rond dit thema te ontwikkelen. Belangrijk is hoe u een gesprek moet voeren met als doel veel informatie te vergaren. Dit doen wij aan de hand van oefeningen. U leert hoe u feedback moet geven op een manier dat medewerkers hun gedrag effectief en zonder weerstand aanpassen. Zo leert u medewerkers objectiever te beoordelen en kent u de structuur van de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Bestemd voor

Leidinggevenden.

Algemene inhoud

  • Visie, missie, ondernemingsdoelen en de zin van functionerings- en beoordelingsgesprekken.
  • Verschillen functionerings- en beoordelingsgesprekken, jaarcyclus.
  • Gesprekstechniek.
  • Feedback geven en ontvangen.
  • Beoordelen.
  • Praktische oefeningen.

Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.

In-company

De hier genoemde training kan in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen in-company training:
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.