Datum van de training:
In overleg
Categorie: Personeels management
Categorie: Personeels management

Waarom functionerings- en beoordelingsgesprekken?

U leert op de training functionerings- en beoordelingsgesprekken hoe u op een plezierige manier afspraken maakt, zodat de medewerker zich optimaal ontwikkelt.

We behandelen de modellen voor functionerings- en beoordelingsgesprekken, voorzien u van tips & trucs en doen enkele praktische oefeningen. U ontdekt hoe u een gesprek kunt verdiepen, waardoor ieder gesprek een ontdekkingsreis wordt. En leert de wensen, ambities en de beweegredenen van uw medewerkers kennen. Daarmee kunt u samen de toekomst uitstippelen en afspraken maken. Zo bereikt u dat medewerkers een aantoonbare bijdrage leveren aan uw onderneming of afdeling en gemotiveerd blijven. Dat verbetert de relatie met uw medewerker en bouwt u zo aan een gezamenlijke toekomst. Deze populaire training hebben wij in de afgelopen jaren al ongeveer 150 maal verzorgd en een kleine 1500 deelnemers getraind.

Leerdoelen

Na deze cursus bent u in staat om de verschillende gesprekken te onderscheiden en te definiëren. U vult uw kennis aan, zodat u in staat bent een systematiek rond dit thema te ontwikkelen. Belangrijk is hoe u een gesprek moet voeren met als doel veel informatie te vergaren. Dit doen wij aan de hand van oefeningen. U leert hoe u feedback moet geven op een manier dat medewerkers hun gedrag effectief en zonder weerstand aanpassen. Zo leert u medewerkers objectiever te beoordelen en kent u de structuur van de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Bestemd voor

Leidinggevenden.

Algemene inhoud

  • Visie, missie, ondernemingsdoelen en de zin van functionerings- en beoordelingsgesprekken.
  • Verschillen functionerings- en beoordelingsgesprekken, jaarcyclus.
  • Gesprekstechniek.
  • Feedback geven en ontvangen.
  • Beoordelen.
  • Praktische oefeningen.

Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.

Let op:

De sociale partners in de metaalbewerking hebben een akkoord bereikt over een nieuwe cao. Dit betekent dat OOM de dienstverlening op korte termijn weer kan hervatten. Deelnemers van het OOM krijgen hierover bericht en wij zullen u via onze nieuwsbrief en LinkedIn-kanaal ook op de hoogte houden.

De verwachting is dat het nieuwe akkoord opnieuw ruimte geeft voor de uitvoering van de Persoonlijke Trainingstoelage (de PTTT-regeling). Al onze trainingen uit het PKM Trainingsprogramma zijn opgenomen in de OOM-Catalogus. Meer informatie: www.oom.nl

In-company

De hier genoemde training kan ook in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen in-company training:
Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.