Datum van de training:
In overleg
Categorie: Financieel & IT
Categorie: Financieel & IT

Vergroot in één middag uw financiële kennis

Hoeveel resultaat heeft u nodig om uw plannen te kunnen financieren? En is uw financiële analyse alleen achteruit gericht of stuurt u ook vooruit?

Voor veel ondernemers in de maakindustrie is financiële planning en sturing een zaak waar ze te weinig zicht en grip op hebben. Maar de financiële sturing van het maakbedrijf wordt steeds belangrijker, zowel in slechte als in goede economische tijden. Dit vereist een goed inzicht in de financiële verbanden tussen resultaat, balans en geldstroom.

Leerdoelen

U gaat de relevante financiële verbanden kennen en leert denken in geldstromen aan de hand van enkele realistische scenario’s.

Bestemd voor

De training 'Geldstroomanalyse' is bestemd voor medewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het financieel beheer van een bedrijf, zoals Hoofd Financiën, Financiële administratie en overige managementfuncties.

Algemene inhoud

In deze workshop van één middag wordt u bijgeschoold in de financiële bedrijfsvoering.
Na afloop ontvangt u een zeer handig rekenmodel voor de financiële planning van uw bedrijf. Hiermee kunt u uw plannen (begroting, investeringen e.d.) doorrekenen op geldstroom en kunt u de financiële effecten beoordelen.

In-company

De hier genoemde training kan ook in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen training:
Geldstroomanalyse

Klik op de knop om de training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.