Datum van de training:
In overleg
Categorie: Financieel & IT
Categorie: Financieel & IT

Met een geldstroomanalyse vergroot u in één middag uw financiële kennis

Hoeveel resultaat heeft u nodig om uw plannen te kunnen financieren? En is uw financiële geldstroom alleen achteruit gericht of stuurt u ook vooruit?

Voor veel ondernemers in de maakindustrie is financiële planning en sturing een zaak waar ze te weinig zicht en grip op hebben. Maar financiële sturing van het maakbedrijf is steeds belangrijker, zowel in slechte als in goede economische tijden. Hiervoor is een goed inzicht nodig in de financiële verbanden tussen resultaat, balans en geldstroom.

Leerdoelen

U gaat de relevante financiële verbanden kennen en leert denken in geldstromen aan de hand van enkele realistische scenario’s.

Bestemd voor

De training 'Geldstroomanalyse' is bestemd voor medewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het financieel beheer van een bedrijf, zoals Hoofd Financiën, Financiële administratie en overige managementfuncties.

Algemene inhoud

In deze workshop van één middag spijkeren wij u bij over de geldstroomanalyse, als basis van uw financiële bedrijfsvoering.
Na afloop ontvangt u een zeer handig rekenmodel voor de financiële planning van uw bedrijf. Hiermee kunt u uw plannen (begroting, investeringen e.d.) doorrekenen op geldstroom en de financiële effecten beter beoordelen.

Persoonlijke Trainings Toelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.


Let op:

De sociale partners in de metaalbewerking hebben een akkoord bereikt over een nieuwe cao. Dit betekent dat OOM de dienstverlening op korte termijn weer kan hervatten. Deelnemers van het OOM krijgen hierover bericht en wij zullen u via onze nieuwsbrief en LinkedIn-kanaal ook op de hoogte houden.

De verwachting is dat het nieuwe akkoord opnieuw ruimte geeft voor de uitvoering van de Persoonlijke Trainingstoelage (de PTTT-regeling). Al onze trainingen uit het PKM Trainingsprogramma zijn opgenomen in de OOM-Catalogus. Meer informatie: www.oom.nl

In-company

De hier genoemde training kan in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen in-company training:
Geldstroomanalyse

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.