Datum van de training:
03/10/2024
Categorie: Kwaliteit, normering en veiligheid
Categorie: Kwaliteit, normering en veiligheid

Interne audits certificering uitvoeren voor EN-1090


Periodieke interne audits voor de norm EN-1090 zijn nuttig om de productiebeheersing van producten, die moeten voldoen aan de richtlijn bouwproducten, de laskwalificatiemethodes, laskwalificaties en procedures om de kwaliteit te borgen en op peil te houden. Hierdoor is tijdig bijsturen mogelijk en is de organisatie goed voorbereid op de komst van de certificerende instelling. Zo komt en blijft het voortdurende proces van verbetering en borging in gang. De cursus is uitermate geschikt voor degenen die een systeem hebben opgezet en zich voorbereiden op certificering.

Leerdoelen

U leert op een objectieve en kritische wijze te controleren of de afspraken in het (FPC) zorgsysteem (nog) voldoende worden toegepast en voldoen aan de normen 1090-1 en 1090-2. De cursus geeft inzicht in het planmatig voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van de audits.

Bestemd voor

Kwaliteitsfunctionarissen en medewerkers die alleen of in teams interne audits gaan uitvoeren met betrekking tot certificering EN-1090 (CE).

MBO of HBO niveau is aan te bevelen. Betrokkenheid bij de opzet van het FPC-zorgsysteem is gewenst, maar niet verplicht.

Algemene inhoud

  • Achtergronden van EN-1090 en (las)certificering
  • Enige normkennis van EN-1090 en aanverwante normen (zoals de lasnorm EN 3834)
  • Voorbereiding van audits
  • Gesprekstechnieken
  • Waarnemen, registreren en conclusies trekken
  • Schriftelijk rapporteren

Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.

In-company

De hier genoemde training kan ook in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen in-company training:
Interne audits certificering EN-1090 (CE)

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum..

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.