Datum van de training:
In overleg
Categorie: Kwaliteit, normering en veiligheid
Categorie: Kwaliteit, normering en veiligheid

Periodieke interne audits zijn nodig........

Periodieke interne audits zijn nodig om het kwaliteitsbewustzijn, veiligheidsbewustzijn en/of de maatschappelijk verantwoorde organisatie op peil te houden en de uitvoering van het beleid te controleren. Hierdoor kan tijdig worden gestuurd en bijgestuurd. Zo komt en blijft het voortdurende proces van verbetering in gang. Deze theoretische cursus kan daar een bijdrage aan leveren.

Leerdoelen

Het resultaat van interne audits is het vergroten van het probleemoplossend vermogen van uw onderneming en bovenal een productieve en langdurige bijdrage aan het continue verbeteren van uw onderneming.

Bestemd voor

Beginnende Kwaliteit-, veiligheids- of milieufunctionarissen, die belast worden met het voorbereiden en uitvoeren van interne audits in het kader van toetsing van een managementzorgsysteem volgens ISO-9001, ISO-16949, EN-1090, VCA, ISO 14001, CO2-prestatieladder of ISO 26000.

MBO niveau of hoger is aan te bevelen. Betrokkenheid bij de opzet van een managementsysteem is gewenst, maar niet verplicht. Het verdient aanbeveling om kennis te hebben van een of meer normen of eerst de cursus normkennis ISO-9001;2015 (indien relevant) te volgen.

Algemene inhoud

In deze cursus van 1 dag leert u wat nodig is om interne audits voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren in het kader van toetsing van een systeem volgens ISO-9001, ISO-16949, EN-1090, VCA, ISO 14001, CO2-prestatieladder of ISO 26000.

In-company

De hier genoemde training kan ook in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen training:
Interne Audits Managementsystemen

Klik op de knop om de training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.