Datum van de training:
05/11/2024
Categorie: Kwaliteit, normering en veiligheid
Categorie: Kwaliteit, normering en veiligheid

Periodieke interne audits zijn nodig

Periodieke interne audits zijn nodig om het kwaliteitsbewustzijn, veiligheidsbewustzijn en/of de maatschappelijk verantwoorde organisatie op peil te houden. U controleert zo de uitvoering van het beleid en is tijdig bijsturen mogelijk. Zo komt het voortdurende proces van verbetering op gang. Deze theoretische cursus levert daar een zinvolle bijdrage aan.

Leerdoelen

Het resultaat van interne audits is dat u in staat bent om problemen zelf op te lossen. U kunt bovendien een productieve en langdurige bijdrage leveren aan het continu verbeteren van uw onderneming.

Bestemd voor

Beginnende Kwaliteit-, veiligheids- of milieufunctionarissen, die belast worden met het voorbereiden en uitvoeren van interne audits in het kader van toetsing van een managementzorgsysteem volgens ISO-9001, ISO-16949, EN-1090, VCA, ISO 14001, CO2-prestatieladder of ISO 26000.

MBO niveau of hoger is aan te bevelen. Betrokkenheid bij de opzet van een managementsysteem is gewenst, maar niet verplicht. Het verdient aanbeveling om kennis te hebben van een of meer normen of eerst de cursus normkennis ISO-9001;2015 (indien relevant) te volgen.

Algemene inhoud

In deze cursus van 1 dag leert u wat nodig is om interne audits voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren in het kader van toetsing van een systeem volgens ISO-9001, ISO-16949, EN-1090, VCA, ISO 14001, CO2-prestatieladder of ISO 26000.

Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.

In-company

De hier genoemde training kan ook in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen in-company training:
Interne Audits Managementsystemen

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.