Datum van de training:
10/10/2024
Categorie: Kwaliteit, normering en veiligheid
Categorie: Kwaliteit, normering en veiligheid

ISO 9001 managementreview of directiebeoordeling is verplicht!

De jaarlijkse managementreview of directiebeoordeling is bij ISO 9001 en aanverwante normen verplicht. Veel bedrijven met een zorgsysteem hebben hier moeite mee. Het wordt er bij gedaan door de adviseur of de KAM coördinator en levert ook om die reden vaak problemen op bij de externe audit.

En dat terwijl de managementreview een uitstekend middel is om de effectiviteit van het kwaliteitssysteem te bepalen. Reden voor PKM om een korte en praktische workshop te ontwikkelen waarin u inzicht en hulpmiddelen krijgt om de verplichte managementreview als effectief middel positief in te zetten.

Leerdoelen

Aan het eind van deze workshop heeft u alle inzicht over nut en noodzaak van de managementreview en weet u hoe u deze het beste en het nuttigst kunt uitvoeren.

Bestemd voor

Directies, MT leden en KAM coördinatoren.

Algemene inhoud

  • Het nut van de managementreview
  • Bespreken van misvattingen
  • Hoe een praktische en nuttige management review uitvoeren
  • Oefeningen

Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.

In-company

De hier genoemde training kan ook in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen In-company training:
ISO 9001 managementreview – directiebeoordeling

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.