Datum van de training:
12/11/2024
Categorie: Marketing en verkoop
Categorie: Marketing en verkoop

Effectief onderhandelen en orders afsluiten: Een commercieel succes!

De beslissende fase in het verkoopproces is het onderhandelen en orders succesvol afsluiten. Hier komt het aan op uw persoonlijke vaardigheden! U moet een zakelijke overeenkomst sluiten, of er dient zich een situatie aan waarin u iemand moet overtuigen. Door uitgebreider stil te staan bij uw onderhandelingsvaardigheden, bent u beter in staat het gewenste resultaat te bereiken en tegelijkertijd de relatie met de klant te verstevigen. Juist het resultaat wordt bepaald door uw persoonlijke stijl en de manier waarop u omgaat met de belangen van de ander en die van uzelf. Uiteindelijk creëert u een win-win situatie, waarmee uzelf en uw onderhandelingspartner tevreden is.

Leerdoelen

In deze eendaagse vaardigheidstraining leert u effectief te onderhandelen om doelgericht de order af te sluiten!

Bestemd voor

Iedereen die nauw betrokken is bij het verkoopproces in de onderneming en regelmatig contact onderhoudt met (potentiële) klanten, zoals ondernemers, leidinggevenden, verkopers in binnen- en buitendienst.

Algemene inhoud

  • Inleiding onderhandelen, de emotie van prijs
  • Onderhandelen, vuistregels en inschatten gesprekspartner
  • Onderhandelingsstructuur
  • Valkuilen
  • Rollenspelen met het oefenen van de technieken

Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.

In-company

De hier genoemde training kan ook in-company worden gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Voor in-company trainingen geldt in de regel een minimum deelname van 6 cursisten. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen in-company training:
Onderhandelen en orders afsluiten

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.