Datum van de training:
In overleg
Categorie: Strategie en organisatie
Categorie: Strategie en organisatie

Een goed bedrijf is de vijand van een geweldig bedrijf

Wat bedoelde Jim Collins hiermee? Een goed bedrijf voelt mogelijk niet de noodzaak om te verbeteren. “Het gaat toch goed zo?”, is een vaak gehoord argument, om maar vooral niets te hoeven doen. Maar het kán zoveel beter. Dat is de uitdaging voor je strategie. Boven jezelf uitsteken, nee, beter nog, uw medewerkers boven zichzelf uit laten steken.

We komen in de dagelijkse praktijk veel goede bedrijven tegen, maar nog niet zoveel excellente bedrijven. Deze training probeert u en uw managementteam uit te dagen.

Belangrijk is om eerst een visie te ontwikkelen die uitkomt bij de missie van uw bedrijf. Daarna volgt een businessmodel en bepaalt u de essentie van uw onderneming. Welke waarde voegt u voor uw klant toe?
De volgende stap is het verkennen van de mogelijkheden en het bepalen van de strategie. U beoordeelt de leidinggevende kwaliteiten van medewerkers, hun passie en het aanwezige talent en zoekt naar de openheid en actiegerichtheid. De vraag is: bent u gericht op de lange termijn in uw handelen? Wilt u uzelf continu verbeteren en verbetert u ook uw organisatie? Innoveert u, technisch en sociaal? En tot slot: zijn daar de juiste mensen bij te vinden, die uw kernwaarden ondersteunen?

Deze dag kan gezien worden als een inleiding op wat u gaat doen. Datgene wat komen gaat bepaalt u en niemand anders! Maar u kunt daar wel ondersteuning en ideeën bij gebruiken. Die geven wij.

Leerdoelen

Tijdens deze dag staat het maken van een business model en een ondernemingsplan centraal. Met deze vaststelling ontwerpt u uw organisatie en krijgt u enkele handvatten om de organisatie (gedrag van mensen) te veranderen.

Bestemd voor

Ondernemers en managers die leidinggeven aan een bedrijf.

Algemene inhoud

•  Doelen stellen, visie ontwikkelen en een missie vaststellen.
•  Business model generatie
•  Ondernemingsplan maken
•  Organisatieleer
•  Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden ontwerpen; functiebeschrijvingen maken
•  Verandermanagement
•  High performance organisatie
•  OGSM

Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM

Voor deze training geldt ook de Persoonlijke Trainingstoelage van het OOM. Kijk hier voor de voorwaarden.


In-company

De hier genoemde training wordt uitsluitend in-company gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen in-company training:
Strategie en de excellente onderneming

Klik op de knop om de in-company training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.