Datum van de training:
In overleg
Categorie: Strategie en organisatie
Categorie: Strategie en organisatie

Een goed bedrijf is de vijand van een geweldig bedrijf.

Wat bedoelde Jim Collins hiermee? Een goed bedrijf voelt mogelijk niet de noodzaak om te verbeteren. “Het gaat toch goed zo?”, is een vaak gehoord argument, om maar vooral niets te hoeven doen. Maar het kán zoveel beter. Dat is de uitdaging. Boven jezelf uitsteken, nee, beter nog, uw medewerkers boven zichzelf uit laten steken.

We komen in de dagelijkse praktijk veel goede bedrijven tegen, maar nog niet zoveel excellente bedrijven. Deze training probeert u en uw managementteam uit te dagen.

U ontwikkelt eerst een visie die uitkomt bij de missie van uw bedrijf. Daarna genereert u een business model en bepaalt u de essentie van uw onderneming. Welke waarde voegt u voor uw klant toe? U verkent de mogelijkheden en bepaalt de strategie. U beoordeelt de kwaliteit van leidinggeven, de passie en het aanwezige talent en zoekt naar de openheid en actiegerichtheid. Bent u gericht op de lange termijn in uw handelen? Verbetert u zichzelf continue en verbetert u uw organisatie? Innoveert u, technisch en sociaal? Tot slot vindt u daar de juiste mensen bij, die uw kernwaarden ondersteunen?

Deze dag kan gezien worden als een inleiding op wat u gaat doen. Datgene wat komen gaat bepaalt u en niemand anders! Maar u kunt daar wel ondersteuning en ideeën bij gebruiken. Die geven wij.

Leerdoelen

U leert een business model te genereren en een ondernemingsplan te maken. Met deze vaststelling ontwerpt u uw organisatie en krijgt u enkele handvatten om de organisatie (gedrag van mensen) te veranderen.

Bestemd voor

Ondernemers en managers die leidinggeven aan een bedrijf.

Algemene inhoud

•  Doelen stellen, visie ontwikkelen en een missie vaststellen.
•  Business model generatie
•  Ondernemingsplan maken
•  Organisatieleer
•  Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden ontwerpen; functiebeschrijvingen maken
•  Verandermanagement
•  High performance organisatie
•  OGSM

In-company

De hier genoemde training wordt uitsluitend in-company gegeven. Data, tijdstip en inhoud stemmen wij geheel af op uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een bedrijfsinterne training worden altijd op basis van offerte aangeboden. Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Aanvragen training:
Strategie en de excellente onderneming

Klik op de knop om de training aan te vragen. Wij zullen contact met u opnemen over het aantal deelnemers, locatie en datum.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Insert Content Template or Symbol

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.