Financieel en IT

Trainingen op het gebied van Financieel en IT


Trainingsdatum: 

In overleg

Kostprijsberekening: Inzicht in het te verwachten resultaat Een goede kostprijsberekening biedt de ondernemer inzicht in

Kostprijsberekening en Exploitatie

Trainingsdatum: 

In overleg

Met een geldstroomanalyse vergroot u in één middag uw financiële kennis Hoeveel resultaat heeft u

Geldstroomanalyse

Trainingsdatum: 

In overleg

Behoefte aan een betere investeringsbeoordeling? Wilt u een investering door kunnen rekenen voor een juiste

Investeringsbeoordeling

Alle trainingsgebieden

PKM: Uw partner voor trainingen

Of u nu uw kennisniveau wilt verhogen, uitbreiden of in stand houden, PKM helpt u om dit mogelijk te maken. Zowel open, als in-company trainingen zijn onderdeel van onze dienstverlening. De docenten die de trainingen geven, hebben een zeer ruime ervaring als adviseur bij metaalbedrijven en kennen de praktijk als geen ander.

PKM levert docenten voor diverse trainingen van de Metaalunie Academie. Denk hierbij aan sturen op kostprijs, liquiditeitenplanning en functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Alle trainingen zijn ook opgenomen in de OOM-Catalogus. Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus.

Let op:

De sociale partners in de metaalbewerking hebben helaas nog geen nieuwe cao kunnen afsluiten. Daarom garandeert OOM voorlopig alleen financiële ondersteuning van scholingstrajecten die vóór 1 april '22 zijn aangevraagd en gestart. Nader bericht hierover volgt uiterlijk begin maart 2022. Kijk voor meer informatie op: oom.nl/cao. Of neem contact met ons op voor nadere informatie.