Marketing en verkoop

Trainingen op het gebied van Marketing en verkoop


Trainingsdatum: 

01/10/2024

Het bouwen aan vertrouwen: commerciële gespreksvoering Commerciële gespreksvoering en -technieken zijn voor een verkoper belangrijk.

Commerciële gespreksvoering

Trainingsdatum: 

08/10/2024

Alle aandacht voor uw belangrijkste inkomstenbron: trouwe klanten In tijden van crisis kijken bedrijven gespannen

Bouwen aan trouwe klanten

Trainingsdatum: 

05/11/2024

Effectieve marketing: maximaal potentieel met efficiënte inzet van middelen Elke technische organisatie, groot of klein,

Effectieve marketing in de metaal

Trainingsdatum: 

12/11/2024

Effectief onderhandelen en orders afsluiten: Een commercieel succes! De beslissende fase in het verkoopproces is

Onderhandelen en orders afsluiten

Alle trainingsgebieden

PKM: Uw partner voor trainingen

Of u nu uw kennisniveau wilt verhogen, uitbreiden of in stand houden, PKM helpt u om dit mogelijk te maken. Zowel open, als in-company trainingen zijn onderdeel van onze dienstverlening. De docenten die de trainingen geven, hebben een zeer ruime ervaring als adviseur bij metaalbedrijven en kennen de praktijk als geen ander.

PKM levert docenten voor diverse trainingen van de Metaalunie Academie. Denk hierbij aan sturen op kostprijs, liquiditeitenplanning en functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Alle trainingen zijn ook opgenomen in de OOM-Catalogus. Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus.

Let op:

De sociale partners in de metaalbewerking hebben helaas nog geen nieuwe cao kunnen afsluiten. Daarom garandeert OOM voorlopig alleen financiële ondersteuning van scholingstrajecten die vóór 1 april '22 zijn aangevraagd en gestart. Nader bericht hierover volgt uiterlijk begin maart 2022. Kijk voor meer informatie op: oom.nl/cao. Of neem contact met ons op voor nadere informatie.