Personeelsmanagement

Trainingen op het gebied van Personeelsmanagement


Trainingsdatum: 

In overleg

Zeg niet hoe het moet, maar vraag hoe het kan. Dát is de kern van

Coachend Leidinggeven

Trainingsdatum: 

08/10/2024

Leidinggeven is een vak Leiderschapsvaardigheden kunt u leren. Deze tweedaagse training Leidinggeven behandelt de belangrijkste

Leidinggeven

Trainingsdatum: 

In overleg

Waarom functionerings- en beoordelingsgesprekken? U leert op de training functionerings- en beoordelingsgesprekken hoe u op

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Trainingsdatum: 

In overleg

Begrijpen en begrepen worden met betere communicatie en gedrag Leidinggevenden noemen slechte communicatie en lastig

Communicatie en gedrag

Trainingsdatum: 

In overleg

De kracht van teambuilding: hoe kan een groep een team worden? Uw doel is dat

Teambuilding

Alle trainingsgebieden

PKM: Uw partner voor trainingen

Of u nu uw kennisniveau wilt verhogen, uitbreiden of in stand houden, PKM helpt u om dit mogelijk te maken. Zowel open, als in-company trainingen zijn onderdeel van onze dienstverlening. De docenten die de trainingen geven, hebben een zeer ruime ervaring als adviseur bij metaalbedrijven en kennen de praktijk als geen ander.

PKM levert docenten voor diverse trainingen van de Metaalunie Academie. Denk hierbij aan sturen op kostprijs, liquiditeitenplanning en functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Alle trainingen zijn ook opgenomen in de OOM-Catalogus. Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus.

Let op:

De sociale partners in de metaalbewerking hebben helaas nog geen nieuwe cao kunnen afsluiten. Daarom garandeert OOM voorlopig alleen financiële ondersteuning van scholingstrajecten die vóór 1 april '22 zijn aangevraagd en gestart. Nader bericht hierover volgt uiterlijk begin maart 2022. Kijk voor meer informatie op: oom.nl/cao. Of neem contact met ons op voor nadere informatie.