Webinar Help! Mijn klant vraagt ISO 9001 

ISO 9001 - PKM

23 januari 2024

'Help! Mijn klant vraagt ISO 9001-certificering.

Klinkt dit bekend? Het is vaak het startpunt van een ISO 9001-traject, maar waar begin je eigenlijk? En is het niet een enorme berg papierwerk?

Geen zorgen, wij hebben de antwoorden.

ISO 9001 is een Europees erkende norm voor een kwaliteitsmanagementsysteem.

Het werkt inderdaad ook als verkoopargument en moet een bijdrage zijn aan de klanttevredenheid. Maar het is niet alleen dat, als dit systeem correct wordt ingevoerd, verbetert het niet alleen de kwaliteit van jouw producten of diensten, maar kan het ook de efficiëntie van jouw bedrijfsprocessen verhogen.

En raad eens? Het hoeft niet eens veel extra werk te betekenen. De meeste bedrijven hechten al veel waarde aan kwaliteit, zelfs zonder ISO-certificaat. Vaak wordt er al nagedacht over kwaliteit en actie ondernomen om deze te waarborgen. Reflecteren op wat er gebeurt en tijdig maatregelen nemen voordat de kosten van kwaliteitsproblemen oplopen, is essentieel.
ISO 9001 is een veel bewezen tool die voor dit proces een goede structuur kan geven.

Bij certificering laat je een onafhankelijke partij bevestigen, dat jouw organisatie voldoet aan de eisen van de ISO 9001 norm.

Ben je op zoek naar manieren om de efficiëntie in jouw organisatie en de kwaliteit van jouw producten en diensten verder te verbeteren? Dan is ons aankomende webinar over ISO 9001 precies wat je nodig hebt!

Tijdens ons webinar delen Aad Braal en Werner Verboom praktische tips en strategieën voor het succesvol implementeren en onderhouden van een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Je leert niet alleen de basisbeginselen van de norm te begrijpen, maar er is vooral ook ruimte voor het stellen van vragen.

Bekijk hier onder de opname van het webinar op 21 maart 2021, als ook de inleidende video waarin de veelvoorkomende vragen worden beantwoord en uitgelegd.

Jansen Medicars uit Nieuwegein heeft in samenwerking met PKM, ISO-9001 ingevoerd. In de video hier onder vertellen Ronald en Linda over hun ervaring met ISO-9001.

Heeft u het webinar gemist? Dit jaar organiseert PKM meerdere webinars. Houd de berichtgevingen over de exacte datum en onderwerpen goed in de gaten, via social media of via onze PKM nieuwsbrief.


Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

Marleen Terhalle

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.