Webinar Kickstartvoucher 

Kickstartvoucher RVO

Subsidie als uw export wordt geraakt door corona

Op maandag 19 april '21

Zijn uw internationale activiteiten geraakt door de coronacrisis? Met een Kickstartvoucher neemt u een externe adviseur in de arm, die met u op zoek gaat naar oplossingen. U kunt een kickstartvoucher inzetten voor optimalisatie van de productie- en logistieke keten, het opstellen van een nieuw internationaal sales- en marketingplan, onderzoek naar nieuwe internationale verdienmodellen (bijv. digitalisering) of de organisatie rondom financiën/betalingen en procesbeheer op afstand. U kunt éénmalig een voucher aanvragen. 80% van de kosten, met een maximum van € 2.500,- exclusief btw, worden vergoed.

Webinar

Wilt u meer weten over de kickstartvoucher, de werkwijze van de adviseur, de aanvraagprocedure en hoe u aan een adviseur komt die bij u past? Koninklijke Metaalunie organiseert op maandag 19 april van 15.00 uur tot 15.45 uur het Webinar Kickstartvoucher; subsidie als u export wordt geraakt door corona'.

De presentatie van het Webinar wordt gegeven door de drie SIB export coaches van de Koninklijke Metaalunie. Een van de coaches, PKM-adviseur Aukje van den Beuken, geeft u diverse praktijkvoorbeelden van bedrijven, vanuit haar eigen ervaring, waardoor u meer inzicht krijgt in het gebruik en mogelijkheden van de kickstartvoucher.

Starttijd en aanmelding

De starttijd van het Webinar is om 15.00 uur en is gratis voor Metaalunieleden. U kunt zich aanmelden door HIER te klikken.


Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

Kathelijne Merks

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.