ing. Marleen Terhalle

Adviseur

terhalle@pkm.nl
0645907219

Het werkgebied wat mij interesseert is het gebied waar techniek samenkomt met bedrijfsvoering en ik werk dus graag aan een zo optimaal mogelijk functionerend maakbedrijf.

De kracht van het maakbedrijf, de prachtige constructies en vernuftige machines zijn vaak indrukwekkend. Innovaties die van toegevoegde waarde zijn voor deze maatschappij.

Hiervoor zijn de juiste processen van belang. Ik zet mij er graag voor in dat deze processen makkelijk uitvoerbaar, praktisch in toepassing én met name van toegevoegde waarde zijn. Mijn specialisme ligt op het gebied van processen in (las)kwaliteit en veiligheid.

Daarnaast heb ik door mijn ervaring als ondernemer kennis van (ondernemen in) de techniek branche. En dus ook van bedrijfsvoering, de onderwerpen die hierbij spelen, en het aanpakken en verbeteren daarvan.

Als laatste past het onderwerp duurzaamheid ook goed bij mij. Energieprestatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het zijn onderwerpen die niet meer weg te denken zijn. Ik heb theoretische maar vooral ook praktische kennis van deze werkgebieden.

Opleidingen

  • HBO Technische bedrijfskunde
  • HBO Bouwkunde
  • Middelbaar lastechnicus (IWT)

Werk- en branche-ervaring

  • Directeur Stairway trappen
  • Werkvoorbereider voor Moes bouwgroep
 
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.