Tim Legebeke

Tim Legebeke

Adviseur

legebeke@pkm.nl
0645976001

Tijdens mijn bacheloropleiding in bedrijfskunde ontdekte ik al snel dat ik mijn energie haal uit het analyseren van complexe vraagstukken en het zoeken naar oplossingen voor uitdagende problemen. Mijn passie werd verder aangewakkerd door diverse stages in de technische- en maakindustrie, waar ik betrokken was bij thema's zoals procesoptimalisatie, digitalisering en duurzaamheid.

Mijn overtuiging is dat de meeste kennis en expertise vaak al binnen een organisatie aanwezig zijn. Door goed naar elkaar te luisteren en alle belanghebbenden te betrekken bij een project, kunnen we positieve veranderingen tot stand brengen. Voor mij vormen veranderingen geen obstakel, maar juist een kans.

Ik ben ervan overtuigd dat het essentieel is om in de beginfase van een project een brede horizon te behouden, diverse oplossingen te verkennen en te bespreken, en tegelijkertijd tijdig te concretiseren, zodat de verandering haalbaar blijft voor iedereen. Het is van groot belang dat iedereen begrijpt waarom iets gebeurt en welke voordelen het oplevert voor de organisatie en haar medewerkers.

Nu ik mijn studententijd succesvol heb afgerond, is het tijd om deze overtuigingen in de praktijk te brengen. Als junior consultant bij PKM krijg ik de kans om verder te ontdekken welke kennisgebieden mij het meest inspireren. Ik kijk ernaar uit om mezelf te blijven ontwikkelen en ben dankbaar voor de kans om te leren van mijn ervaren collega's, die me de fijne kneepjes van het vak zullen bijbrengen. Samen gaan we streven naar positieve veranderingen en groei, zowel voor onze organisatie als voor mij persoonlijk.

Opleidingen:

- Atheneum/VWO E/M

- 3-jarige BSC Bedrijfskunde

  • Minor Digital business models & Blockchain
  • Slim produceren
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

ons verhaal

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen is een uitdaging. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.