Winnaar prijsvraag 

Winnaar Assmann

Deskundige jury zat met moeilijke taak!

Het was een lastige taak voor de deskundige jury, bestaande uit :

  • Ronald Koot, CEO Boers & Co
  • Bert Faessen, Manager TeqNow
  • ir. Clarette Bonebakker van Rotterdam University of Applied Sciences.

Niet alleen het aantal, ook de diversiteit en de vaak prachtige, nostalgische verhalen ‘áchter’ de machine, maken een keuze er niet gemakkelijker op!

In alle inzendingen zag de jury de liefde, passie en trots voor het vakgebied terug!

Alle machines hebben aan de basis gestaan voor de verdere ontwikkeling van vandaag. Ook mooi is dat veel ingezonden machines zijn aangepast naar het huidige tijdperk en soms nog in gebruik zijn!

Uit alle inzendingen heeft de jury unaniem een winnaar gekozen.

De winnaar van de wedstrijd “ Wie heeft de mooiste, meest nostalgische machine” is geworden;

Winnaar Assmann Verspaningstechniek
Assman

Hier onder enkele quotes van de jury;

“Deze meetmachine heeft aan de basis gestaan van de ontwikkeling van het bedrijf waarmee ze zich nog steeds in de markt kunnen onderscheiden door precisie en nauwkeurige metaalbewerking”

“Deze machine is voor het meten heel belangrijk geweest en was zeker voor in die tijd al met een heel nauwkeurige bepaling”

“Wat mooi, een originele machine die na 80 jaar nog steeds te gebruiken en in te zetten is”

PKM feliciteert Assmann Verspaningstechniek met het winnen van onze prijsvraag. Wij kijken met veel plezier uit naar het invullen van de prijs, zijnde 2 adviesdagen.


Neem contact met ons op

Geïnspireerd geraakt of behoefte om met ons in gesprek te komen? Neem contact met ons op. Bel direct: 030-605 33 36 of gebruik het formulier via onderstaande knop.

Auteur:

Kathelijne Merks

Over PKM Advies Metaal

Ondernemen in de metaal en technische sector is een uitdaging om steeds beter te worden. Als ondernemer moet u kansen benutten en reageren op ontwikkelingen.

Met PKM als partner voor uw bedrijfsvoering wordt u geïnspireerd en ondersteund om het beste uit uw bedrijf te halen. Zodat uw bedrijf zich sneller ontwikkelt en meer grip krijgt op het resultaat.